Mobilapp fejlesztés

Cross-platform mobilapp fejlesztés, kompromisszumok nélkül!

Az általunk készített mobilappokat Flutter-ben készítjük. A Flutter egy Google által létrehozott, nyílt forrású keresztplatformos feljelsztői környezet, ami a korábban használt programozói eszközöket hivatott leváltani, megkönnyítve ezzel az alkalmazások készítését a különböző eszközökre. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy  egy alkalmazást az elkészítés után egyszerűen lefordíthatjuk minden támogatott platformra, legyen az webes felület, androidos vagy Apple telefon, MacOS, Windows vagy Linux.

Referenciáink

Duenna AI

Duenna AI egy olyan nyelvtanulást segítő alkalmazás, amivel párbeszédek segítségével sajátíthatjuk el a kiválasztott nyelvet.
A párbeszédeket pedig egy mesterséges intelligencia állítja elő a megadott feltételek alapján:

  • A párbeszéd nyelve
  • A párbeszéd témája: ez lehet egy általános téma, amit egy listából választunk, de akár egy teljesen egyedi téma is (pl. Rubik Ernő és a bűvös kocka). Az egyedi téma esetén a mesterséges intelligencia fog az adott témához köthető, releváns és életszerű párbeszédet generálni
  • A párbeszéd „hangulata

A megadott feltételek alapján a párbeszédet legenerálja a mesterséges intelligencia, majd azt megjeleníti. A párbeszédet nem csak szövegesen tudjuk elolvasni, hanem egy valósághű beszéd szintetizátor fogja felolvasni a párbeszédet, mintha az a valóságban történne.


Sarudi Élménykalauz 

Fedezz fel érdekes helyeket és szórakozási lehetőségeket Sarudon. Találj rá az érdeklődési körödnek megfelelő helyekre! Főbb funkciók:

  • Látványosságok / sportolási és szórakozási lehetőségek / közérdekű helyek katategorizáltan és kereshetően
  • Térképes nézet a jobb tájékozódásért
  • Eseménynaptár, hogy ne maradj le semmiről, ami a közelben történik
  • Elmentheted a kedvenc helyeidet és eseményeidet

Ha nyuszis gazdi vagy, akkor ez az alkalmazás Neked készült! Ezzel az alkalmazással nem jelent majd gondot naplózni a nyuszival kapcsolatos mindennapi és akár egészségügyi, táplálási eseményeket. Beállíthatsz emlékeztetőket is ezekhez, hogy semmi ne menjen ki a fejedből!

Bunnee

További nagyon hasznos funkciója az alkalmazásnak a nyuszis doki kereső, aminek segítségével a legközelebbi, nyitva lévő egzós / nyuszis rendelőket megtalálhatod.

Az alkalmazásba beépült egy kisokos is, ami számtalan nagyon hasznos cikket tartalmaz a nyuszis tartással és egyéb releváns témákkal kapcsolatban.